TANÁCSADÁS

Csapatunk 100 év és több mint 100.000 mérföld együttes hajós tapasztalatával segít meghozni a megfelelő döntéseket.

 

Hajóvásárlás

Milyen hajót vegyek? Mi tudjuk, milyen szempontok alapján érdemes a megfelelő hajót kiválasztani, így a leendő tulajdonos igényeinek és lehetőségeinek megfelelően javaslatot teszünk egy vagy több hajótípusra. Hajózási terület (belvízi, tengeri vagy offshore), használat rendszeressége, férőhelyek száma, felszereltség és felépítés, legénység képzettsége és képesítése és még sok paramétert érdemes megfontolni egy hajó megvételénél. Csapatunk több tagja saját hajóval vitorlázik, Balatonon és tengeren egyaránt, így nemcsak a hajóvásárlással, hanem annak fenntartásával is naprakész információkkal rendelkezünk.

Hajó felújítás, átépítés

Cégünk fő profilja a hajóelektronika, több mint 1300 hajó elektromos és navigációs rendszerét terveztük, installáltuk, szervizeltük és teszteltük. De cseréltünk már álló- és mozgó kötélzetet, építettünk fűtés és vízrendszert és cseréltünk komplett motort is. Egy szakértői vélemény sok pénzt és időt spórolhat meg az embernek, mielőtt egy hajó komolyabb átalakításhoz hozzákezd, legyen az akár csak az akkumulátorok cseréje  vagy egy komplett offshore navigációs rendszer megtervezése és kiépítésre.

Felszerelések kiválasztása

A megfelelő biztonsági, életmentő és egyéb hajózáshoz szükséges felszerelések és sporteszközök kiválasztásában is segítségére lehetünk. Tudjuk mi működik és mi nem, melyik termék tartós és megbízható. Csapatunk minden tagja aktív hajós évtizedek óta, nagyon sok berendezést és felszerelést használtunk és teszteltünk éles helyzetben. Megosztjuk Önnel tapasztalatainkat, hogy az igényeinek megfelelő berendezések és felszerelések kerüljenek hajójába.

Referenciák

Bővebb információért kattintson a képre