SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Vitorlás, motoros és elektromos meghajtású hajók elektronikai és navigációs rendszerének szervizelés, felújítása, új rendszerek tervezése és kiépítése, programozása. Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik, több mint 1300 hajót szervizeltünk és teszteltünk balatoni és tengeri körülmények között.

 

Energia ellátás

Szerviz és indító akkumulátorok cseréje, lítium akkumulátor rendszerek kiépítése, akkumulátor felügyelet és szabályozás, a rendszer teljesítményének megfelelő kábelezés és disztribúció, biztosítékok és megszakítók beépítése és cseréje. Vállajuk hajók elektromos energia igényének kiszámítását és az ahhoz szükséges energia ellátó rendszerek megtervezését, kiépítését.

 

Töltés, konvertálás

12V és 24V akkumulátor töltök és töltőrendszerek megtervezése, beépítése, cseréje, töltő-inverter kombik és konverterek kiépítése, napelem, hydrogenerátor és dízel generátorok installálása és beállítása, automatikus töltésszabályozás és felügyelet. A töltési rendszerek kiépítése során kiemelt figyelmet fordítunk a rendszerbe kapcsolt fogyasztók stabil áramellátására és galvanikus korrózió elleni védelemre.

 

Digitális vezérlés

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik digitális kapcsolási rendszerek kiépítésében. A digitális rendszerrel kiépített hajókon egyetlen intelligens érintőképernyős kijelzőn felügyelhető és vezérelhető a teljes elektronikai rendszer, beleértve a navigációt és, adott esetben az elektromos meghajtási rendszer is. A felügyelet és a vezérlés távfelügyeleti eszközökkel összekapcsolva bármilyen mobil eszközről elérhetővé teszi a hajó teljes elektromos hálózatának felügyeletét és vezérlését.

Távfelügyelet

Teljes rendszerfelügyelet, normál valamint infrakamera  megfigyelési és biztonsági rendszerek kiépítése, szervízelése. Akkumulátor töltöttségi adatok, szélsebesség, hőmérséklet és bármilyen egyéb elektronikus berendezéssel vagy navigációval kapcsolatos adatok mobileszközökről való elérési lehetőségének kiépítése. Töltés, világítás, elektromos meghajtás, fűtés és szórakoztató elektronika mobil eszközökről való elérési és vezérlési rendszerek installálása.

Navigáció

Komplett navigációs rendszerek kiépítése, szervizelése, eszközök cseréje belvízi vagy tengeri felhasználási területre.  Chartplotter, szél, mélység, sebesség és pozíció meghatározó eszközök, autopilot rendszerek kiépítése és javítása, rádiós és műholdas kommunikációs és radarberendezések telepítése. A chartplotterkhez balatoni navigációs térképeket is kínálunk.

Szórakoztató elektronika, világítás

Vállaljuk audio, video és egyéb szórakoztató elektronikai berendezések installálását, szervizelését, külső-belső világítás, navigációs fények, víz alatti világítás, hangulat és árbócfények valamint hidraulikus hidak, gangway-ek kiépítését és szervizelését.   

Referenciák

Bővebb információért kattintson a képre